top of page
image0.jpeg

Lauri Savolainen

Koulutettu hieroja

Osteopaattiopiskelija

 

puh: 0442592791

lauri@optimalbalancehelsinki.fi

https://optimalbalancehelsinki.fi

 

Moikka. Mun nimi on Lauri Savolainen. Olen koulutettu Hieroja Ja Osteopaattiopiskelija.

Aloin työskentelemään Elixia Talissa Joulukuussa 2019 täyspäiväisesti yrityksessäni: Optimal Balance Helsinki ja alan nyt tekemään kerta viikkoon keskiviikkoisin Haukilahden Osteopatian tiloissa vastaanottoa.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2019 Hierontakoulu Atlaksesta josta jatkoin opiskelua Osteopatiakoulu Atlaksessa ja ne opinnot kestävät seuraavat 4v.

Oma mielenkiinnon kohde on ihmiskeho ja miten se toimii. Teen tätä työtä halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin omassa arjessaan. Tavoitteeni joka hoidolla on palauttaa asiakkaani keho optimaaliseen tasapainoon.

Tulen oppimaan koululla joka kuukausi parempia tekniikoita ja ymmärtämään paremmin ihmistä kokonaisuutena. Tällöin päästään paremmin käsiksi syyhyn mistä jokin vaiva on saannut alkunsa, eikä vain tehdä oirelähtöistä hoitoa.

Teen perinteistä hierontaa joka on monille tuttu ja turvallinen hoitomuoto.

Tavoitteena on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa kohdealueella. Hieronnalla voidaan hoitaa jännittyneisiin lihaksiin liittyviä ongelmia ja hieman niveliin liittyviä rajoituksia.

Hierontaan tulon syynä ovat usein mm. erilaiset lihaskireydet, jäykkyydet ja akuutit tai krooniset kivut, stressi, rentoutuminen, palautuminen tai urheilijan lihashuolto.

Osteopaattilpiskelijana teen manuaalista hoitoa, jossa otetaan keho aina kokonaisuutena huomioon ja jossa pyritään aktivoimaan kehon itseparantavaa mekanismia. Tämä voimistaa kehon sisäistä kykyä ylläpitää terveyttä ja tasapainoa.

Hoito perustuu vahvaan anatomian osaamiseen ja ymmärrykseen kehon fysiologisista toiminnoista. Käsin tehtävin tekniikoin hoito voidaan kohdistaa hoitoa tarvitseviin kudoksiin tarkasti ja tehokkaasti. Hoidossa hoidetaan lihaksia, sidekudoksia, niveliä ja selkärankaa, hermoja sekä nestekiertoa pyrkimyksenään luoda terve, kivuton tasapaino kehoon. Tekniikat ovat hellävaraisia ja hoidettavan kehoa kunnioittavia.

Maksuvälineinä toimii: yleisimmät kortit, käteinen, Smartum, ePassi ja eazybreak

Ajan voit varata nettisivujen varauskalenterin kautta, puhelimitse numerosta 0442592791 tai sähköpostitse lauri@optimalbalancehelsinki.fi, tervetuloa hoitoon!

Nettisivujen osoite on: https://optimalbalancehelsinki.fi

 

bottom of page