top of page
Asiakaspalautteet

Olin yllättynyt kuinka erilaisia ja myös hienovaraisia oireita osteopatian avulla voi hoitaa. Olen saanut merkittävää apua oireyhtymän hoidossa, jolle lääkärissä ei ole löytynyt selitystä. Oireisiin kuuluu mm. selittämätöntä uupumusta, vatsavaivoja ja neurologisia oireita, kuten tärinän tunnetta ja lihasnykäyksiä. Myös oireista johtuvaan ahdistukseen on osteopatiasta ollut huomattavaa apua ja koen hoidon olleen hyvä emotionaalinen tuki. Kristan lempeä ja asiantunteva lähestymistapa hoitamiseen tukee harmonista ja kokonaisvaltaista paranemisprosessia. Sairauden hoidon lisäksi osteopatia on myös auttanut minua syventämään tuntemusta omasta kehostani.

-Maxim

 

Olen käynyt Haukilahden osteopatiassa useamman kerran hoidattamassa selkääni. Minulla vaivaa alaselkä aina silloin tällöin ja jos en itse saa kipua helpottamaan jumppaamalla tai rentoutumalla, apu on aina löytynyt osteopatiasta. On hämmästyttävää, miten joku pystyy lukemaan kehoa niin nopeasti ja hyvin ja löytämään sen todellisen ongelmakohdan kehosta. Hoidon jälkeen selkä on aina todella paljon parempi. Toimii loistavasti minulle!

-Paavo

Olen kokenut hoidot kokonaisvaltaisina, rentouttavina ja parantavina. Hain alunperin apua päänsärkyyn, ja samalla sain apua moneen muuhunkin, kuten selkäkipuun, stressiin jne.

Hoidot ovat auttaneet minua monella tavalla. Ensinnäkin kivut ovat poistuneet. Lisäksi olen rentotutunut fyysisesti ja koen myös, että ne ovat rentouttaneet mieltäni. 

Hoitotilanne on aina ollut miellyttävä, kiireetön, rentouttava ja rauhallinen.

-Jaana

Olen Kevinin personal trainer asiakas ja hän suositteli minulle osteopatiaa. Aluksi epäilytti tulla Kristan hoitoihin, sillä suosittelija oli hänen läheinen tuttunsa. Ennen hoitoa puhuin Kristan kanssa puhelimessa ja heti siitä alkaen minulle tuli erittäin ammattitaitoinen kuva hänestä. Tulin siis Kristan vastaanotolle, sillä kropassani oli epätasapainoa, joka piti hoitaa, jottei se rajoittaisi salitreenaustani. Selässäni oli suuri notko, mutta Krista sai sen hoidettua normaaliksi heti ensimmäisellä hoitokerralla. Myöskin käsien liikkuvuus ja lapojen tasapaino parani ensimmäisellä kerralla ja jalkani muotoituivat parempaan ryhtiin. Treeniä haittaavasta jalkaterien pronatoinnista olen kärsinyt pidempään ja sekin hoitui Kristan avulla. Olin yllättynyt, kuinka nopeasti hoito tuotti niin paljon tuloksia. Kaiken kaikkiaan oli oikein tyytyväinen Kristan hoitoihin ja asenteeseen työhönsä enkä olisi toivonut mitään enempää. Tapaamiset olivat hyvin asiakaslähtöisiä ja koin tulleeni kuulluksi, vaikka välillä ei hoidettu ensisijaisesti toivomaani aluetta, sillä Krista ammattilaisena päätteli, että ongelma heijastuu toiselta puolelta kehoa. Hoitoihin oli myöskin aina mukava mennä ja kysymyksiini Krista mielelläni vastaili puhelimitse. Suosittelen!

 

-nainen 18v

Olin tottunut toisenlaiseen osteopaatiseen käsittelyyn, joten aluksi olin ihmeissäni,kun tämä hoito ei ollutkaan sellaista veivausta. Jonkun ajan kuluttua huomasin, että tämä tyyli vaikuttaa syvemmälle ja pystyin pikkuhiljaa rentoutumaan. Kropassani ollut kestojännitys alkoi purkautua ja tunsin hoidon jälkeen oloni todella hyväksi! Olisin mielelläni tullut uudestaan, mutta ajanpuute esti sen tuolloin. Pidän kuitenkin paikan mielessä ja tulen taas,kun akuuutia tarvetta ilmenee. Hoitajan tyyli oli rauhallinen ja keskittynyt, pidin myös siitä.

-Leena

Hain apua lonkka- ja alaselkävaivoihin. Kävin hoidossa neljä kertaa. Kristan antama hoito oli asiantuntevaa, rauhallista ja rentouttavaa. Lonkkakivut hävisivät, joten koen saaneeni hyvää hoitoa.

-Sini

bottom of page